PEC Zwolle slaat belangrijke transferslag: Ik ben heel blij dat ik terug ben

PEC Zwolle slaat belangrijke transferslag: "Ik ben heel blij dat ik terug ben"

Gepubliceerd: maandag 2 september 2019 om 20:34ma 02-09-2019 om 20:34

Laatste update: maandag 2 september 2019 om 20:34ma 02-09-2019 om 20:34

PEC Zwolle heeft op de slotdag van de transfermarkt toegeslagen en Reza Ghoochannejhad teruggehaald naar de Eredivisie. Daarmee heeft de club de gewenste spits binnen. 

De 31-jarige Ghoochannejhad komt over van APOEL Nicosia, waar hij nog een contract had tot 2020. Deze heeft hij naar verluidt laten ontbinden. Het afgelopen halfjaar speelde de Iraniër voor het Australische Sydney FC. In Nederland speelde Ghoochannejhad voor sc Heerenveen, Go Ahead Eagles, FC Emmen en SC Cambuur.

"Ik ben heel blij dat ik terug ben in Nederland en in het bijzonder bij PEC Zwolle", reageert Ghoochannejhad op de clubsite van PEC. "De Nederlandse competitie ken ik door en door en spreekt mij bijzonder aan. In Zwolle ga ik mijn uiterste best doen om het team en mijzelf door te ontwikkelen. Ik kijk uit naar de eerste wedstrijd op 15 september, thuis tegen RKC Waalwijk."

Technisch manager Mike Willems reageert ook op de afgeronde Ghoochannejhad-transfer. "Met Reza halen wij de gewenste versterking voor de voorhoede. In Nederland, maar ook zeker daarbuiten heeft hij zijn sporen verdiend. Zo heeft hij twee WK's gespeeld met Iran en behoorde hij in 2015 tot een select gezelschap beste aanvallers van de Azië Cup."

"Met zijn 31 jaar is Reza dan ook een zeer ervaren speler. Dat kan onze relatief jonge selectie goed gebruiken en ik ben dan ook zeer tevreden dat het gelukt is hem voor de komende seizoenen aan ons te verbinden."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws