Heracles slaat opnieuw toe: 'Klaar om zijn carrière nieuw leven in te blazen'

Heracles slaat opnieuw toe: 'Klaar om zijn carrière nieuw leven in te blazen'

Gepubliceerd: maandag 2 september 2019 om 21:08ma 02-09-2019 om 21:08

Laatste update: maandag 2 september 2019 om 21:10ma 02-09-2019 om 21:10

Heracles Almelo heeft zich versterkt met Lucas Schoofs. De Belg komt over van AA Gent en zet zijn handtekening onder een eenjarig contract, met een optie voor nog een seizoen.

Gent verhuurde Schoofs de afgelopen anderhalf jaar aan NAC Breda, maar dat werd door blessureleed geen succes. Heracles liet de 22-jarige middenvelder vorige week al twee keer meetrainen om te bekijken of hij fit genoeg is om aan te sluiten. Schoofs is een versterking voor de breedte.

"Lucas is een dynamische middenvelder die in België te boek stond als een groot talent. Door een blessure heeft hij dat het laatste jaar niet kunnen laten zien", reageert technisch manager Tim Gilissen. "Wij geven hem middels een prestatiecontract de kans zich te bewijzen. Afgelopen week heeft hij tijdens een stage al met de groep meegetraind. Hij is fit en gretig en klaar om zijn carrière een nieuw leven in te blazen."

Schoofs is blij om bij Heracles te zijn. "Ik ben dankbaar voor de kans die de club mij biedt. Ik ga die kans niet laten liggen en met beide handen aangrijpen." Hij speelde eerder voor Lommel SK en OH Leuven.

Heracles versterkte zich op deadline day ook al met Jeremy Cijntje van FC Dordrecht.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws