'Verrassende wending: Van der Heijden maakt geen transfer en blijft bij Feyenoord'

'Verrassende wending: Van der Heijden maakt geen transfer en blijft bij Feyenoord'

02-09-2019 21:54 Laatste update: 22:01
71

Verrassend: Jan-Arie van der Heijden vertrekt niet bij Feyenoord en blijft 'voorlopig' in Rotterdam-Zuid. Dat meldt Voetbal International maandagavond. Alles wees erop dat Van der Heijden zou vertrekken bij de club.

Van der Heijden maakte meerdere keren zijn vertrekwens kenbaar, maar van een transfer komt het dus niet. Het Turkse Basaksehir had interesse, maar de club pakte uiteindelijk niet door. Ook was er belangstelling van het Duitse 1. FC Union Berlin en het Griekse Panathinaikos. Toen de verdediger te horen kreeg dat hij weg mocht, hadden de meeste clubs hun selecties al rond, schrijft VI

Het is de vraag wat er nu met Van der Heijden gaat gebeuren. Trainer Jaap Stam nam hem de afgelopen duels niet op in de selectie. Naar verluidt om hem de ruimte te geven om een transfer af te ronden. Feyenoord haalde met Edgar Ié en Marcos Senesi twee directe concurrenten, waardoor het er slecht uitziet bij Feyenoord, voor Van der Heijden, die in het begin van het seizoen al regelmatig op de bank zat.

Van der Heijden heeft bij Feyenoord nog een contract tot volgend jaar zomer.