Idrissi niet naar Italië: Torino dokt in laatste minuut voor deadline 25 miljoen

Idrissi niet naar Italië: Torino dokt in laatste minuut voor deadline 25 miljoen

02-09-2019 22:18 Laatste update: 22:51
29

Niet Oussama Idrissi, maar Simone Verdi is de nieuwe vleugelaanvaller van Torino. De club heeft de transfer van de Italiaan, die overkomt van Napoli, nét voor de Italiaanse deadline (22.00 uur) ingediend bij de Italiaanse voetbalbond.

Torino en Napoli waren al maanden in gesprek over Verdi, maar de twee clubs hadden tot het allerlaatste moment nodig om eruit te komen. Met de transfer is naar verluidt 25 miljoen euro gemoeid. Verdi wordt eerst gehuurd voor vier miljoen en maakt volgend jaar voor 21 miljoen definitief de overstap naar Torino.

Wedden

Meer odds

De 27-jarige Verdi is een tweebenige vleugelaanvaller en vrijetrappenspecialist, die vier interlands speelde voor Italië. Napoli-trainer Carlo Ancelotti gaf hem echter maar mondjesmaat speeltijd, waardoor Torino zijn kans schoon zag. In 2018 kwam Verdi over van Bologna, dat 24,5 miljoen euro kreeg van Napoli.

De transfer van Verdi houdt in dat Idrissi sowieso niet naar Torino verkast. In Italië werd eerder op de dag nog gemeld dat er een principe-akkoord ter waarde van 12 miljoen euro lag tussen AZ en Toro.