'Overbodige Lachman kan na interlandperiode alsnog vertrekken bij PEC Zwolle'

'Overbodige Lachman kan na interlandperiode alsnog vertrekken bij PEC Zwolle'

Gepubliceerd: dinsdag 3 september 2019 om 08:23di 03-09-2019 om 08:23

Darryl Lachman is ook op 3 september nog speler van PEC Zwolle, maar gaat mogelijk na de transferdeadline nog verkassen. Volgens de Stentor staat de centrale verdediger in de belangstelling van Maccabi Tel Aviv.

Aangezien de transfermarkt in Israël nog tot 18 september open is, heeft de regerend landskampioen geen haast. Lachman is momenteel op pad met de nationale ploeg van Curaçao, dat het in drie dagen tijd twee keer opneemt tegen Haïti in het kader van de Noord-Amerikaanse Nations League. De Stentor sluit niet uit dat Lachman na de interlandperiode alsnog naar Israël vertrekt.

Lachman heeft een opmerkelijk seizoen achter de rug in Zwolle. Onder trainer John van 't Schip was hij enige tijd persona non grata, maar diens opvolger Jaap Stam nam de centrale verdediger in genade aan. Nadat hij met Curaçao de kwartfinale van de Gold Cup had gehaald en Stam werd opgevolgd door John Stegeman, kreeg Lachman alsnog slecht nieuws te horen: de 29-jarige Amsterdammer mocht nog negentig minuten meedoen tijdens de seizoensouverture tegen Willem II, maar kwam sindsdien niet meer in actie namens de hoofdmacht.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws