Van Stee over 'geweldige aankoop': 'Feyenoord kan de Champions League halen'

Van Stee over 'geweldige aankoop': 'Feyenoord kan de Champions League halen'

Gepubliceerd: dinsdag 3 september 2019 om 09:21di 03-09-2019 om 09:21

Sparta-directeur Henk van Stee geeft hoog op van Feyenoord, dat op Deadline Day diep in de buidel tastte voor de Argentijn Marcos Senesi. Volgens Van Stee, aan het begin van de eeuw actief als interim-trainer in De Kuip, doet Feyenoord weinig onder voor PSV.

Hoewel Feyenoord met een spitsenprobleem kampt, begrijpt de 57-jarige Sparta-directeur dat de club miljoenen heeft betaald voor verdediger Senesi. "Ik vind dat ze een geweldige aankoop hebben gedaan en Feyenoord is Feyenoord. Ze moeten gewoon voor het kampioenschap gaan, klaar", vertelt hij bij FC Rijnmond. "Die aankoop die ze gedaan hebben, is een jongen met doorgroeimogelijkheden, waarmee je volgend jaar de Champions League kan halen."

Van Stee acht Feyenoord in staat om bij de bovenste twee te eindigen in de Eredivisie. "Ik heb gisteren (zondag, red.) PSV gezien, daar kun je ook heel veel over zeggen. Ik denk dat Feyenoord – als alle jongens er weer bij zijn – absoluut de concurrentiestrijd met PSV aan kan gaan."

Eén van de langdurig geblesseerden, Nicolai Jörgensen, is weer op de weg terug, weet tafelgenoot Sinclair Bischop. "Hij kan zo goed als zeker weer op de bank zitten tegen ADO (op zondag 15 september, red.), zijn herstel gaat voorspoedig. Het is nog wel de vraag wanneer hij wedstrijdritme heeft en weer negentig minuten kan spelen."

Poll

Kan Feyenoord dit seizoen in de buurt komen van Ajax en PSV?

(7793 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws