Vente aangepakt in De Kuip: 'Het is niet leuk, maar ik heb er schijt aan'

Vente aangepakt in De Kuip: 'Het is niet leuk, maar ik heb er schijt aan'

Gepubliceerd: dinsdag 3 september 2019 om 10:35di 03-09-2019 om 10:35

Dylan Vente 'weet wat-ie kan' en dus heeft de jonge spits 'schijt' aan alle kritiek die hij afgelopen jaar over zich heen kreeg. Vente, dit seizoen door Feyenoord gestald in Waalwijk, zegt dat voor de camera van Veronica Inside. 

Het is voor de twintigjarige Vente even wennen in een nieuwe omgeving. "Het is voor mij anders, ik heb tien, elf jaar voor Feyenoord gespeeld", zegt de spits. "Dit is weer eens wat anders dan rood-wit... Maar het bevalt me positief bij RKC, de jongens hebben me goed opgevangen. Trainen gaat lekker, ik ben nog niet honderd procent fit. Ik voel me thuis hier, zeker."

In Rotterdam werd Vente soms stevig aangepakt door media en publiek. "Ik heb aardig wat kritiek gekregen, ja. Wat het met mij doet? In het begin is dat niet leuk om te horen. Maar ik weet wat ik kan. Wat mensen over mij zeggen, daar heb ik schijt aan. Maakt me niet veel uit."

"Ik ben me er ook van bewust dat ik bij Feyenoord niet m'n niveau heb gehaald. Ik ben realistisch. Ik vind wel dat de kritiek veel was. Mensen mogen hun mening geven, maar het doet me niet zo veel."

Vente heeft in De Kuip nog een contract tot medio 2022. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat Vente slagen bij Feyenoord?

(1435 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws