Twee Eredivisie-bekenden zijn transfervrij na ontbinding van contract

Twee Eredivisie-bekenden zijn transfervrij na ontbinding van contract

Gepubliceerd: dinsdag 3 september 2019 om 14:19di 03-09-2019 om 14:19

Adnan Tighadouini en Queensy Menig zitten zonder club. Voetbal International meldt dat Tighadouini zijn contract bij Málaga heeft ontbonden, terwijl Menig met het Franse FC Nantes tot een akkoord is gekomen over de ontbinding van zijn contract, meldt het Algemeen Dagblad.

Tighadouini tekende in de zomer van 2015 een vijfjarig contract bij Málaga, maar kwam in Spanje niet verder dan twaalf wedstrijden. De aanvaller werd in de tussentijd wel verhuurd aan FC Twente, Vitesse, Kayserispor en Esbjerg. Door de ontbinding van zijn contract kan Tighadouini transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever. "Ik wil gewoon naar een club waar ik me echt thuis voel en waar ik lekker kan voetballen. Een terugkeer naar Nederland sluit ik ook niet uit", zegt de oud-speler van NAC Breda in gesprek met Voetbal International.

Menig heeft ook een verleden in de Eredivisie - hij kwam uit voor Ajax en PEC Zwolle - en is net als Tighadouini nu transfervrij op te pikken. Het AD meldt namelijk dat de 24-jarige aanvaller zijn tot 2022 doorlopende contract bij Nantes heeft laten ontbinden. De krant stelt dat er in de afgelopen weken al interesse is getoond in de buitenspeler.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws