Stam heeft goed nieuws voor Feyenoord: tweetal hard op de weg terug

Stam heeft goed nieuws voor Feyenoord: tweetal hard op de weg terug

03-09-2019 14:55
88

Feyenoord-trainer Jaap Stam kan waarschijnlijk snel weer beschikken over Nicolai Jörgensen en Jens Toornstra. De oefenmeester had dinsdag goed nieuws over de twee blessuregevallen.

"Nico staat er heel goed op, hij voelt zich goed", zegt Stam in gesprek met Feyenoord TV. "Hij heeft af en toe nog wel last van zijn spieren, maar dat komt ook door de arbeid die hij moet leveren. Dat is een goed teken. Met zijn knie heeft hij weinig problemen, dus hij doet weer mee aan groepstrainingen. Hij moet dan weer wennen aan de lading die hij voor de kiezen krijgt, dan voel je wel eens wat de dag na de training. Maar het is een goed teken dat hij groepstrainingen mee kan doen, dan bouwen we dat steeds meer uit en bekijken we dag tot dag hoe hij zich voelt. Uiteindelijk hopen we dat hij zo snel mogelijk kan aansluiten richting de wedstrijden."

Ook Toornstra is op de weg terug. "Jens heeft alles individueel gedaan, maximale belasting, en dat ging allemaal heel goed. Dus we kijken of hij deze week kan instromen in de groep. Dat is net als met Nico een heel goed teken. Dan kunnen we kijken hoe we de komende wedstrijden gaan invullen."

Jörgensen staat al bijna twee maanden aan de kant met een knieblessure, terwijl Toornstra sinds eind juli last heeft van zijn enkel.