Medisch gekeurd, maar Riedewald-deal alsnog mislukt: 'Hij blijft interessant'

Medisch gekeurd, maar Riedewald-deal alsnog mislukt: 'Hij blijft interessant'

Gepubliceerd: dinsdag 3 september 2019 om 15:12di 03-09-2019 om 15:12

Laatste update: dinsdag 3 september 2019 om 16:19di 03-09-2019 om 16:19

Hij was zelfs al medisch gekeurd en Jaïro Riedewald leek maandag dus ook af te stevenen op een vertrek bij Crystal Palace, maar de transfer van de Nederlandse linkspoot naar SC Paderborn ging uiteindelijk niet door. Waarom precies? Daar kan Kicker de vinger niet op leggen. 

Het gepromoveerde Paderborn slaagde er op deadline day niet in om de deal met Palace over de streep te krijgen. Tot maandagavond laat leek de overstap van de drievoudig Oranje-international in orde te komen. Bij Paderborn lag zelfs al een shirt klaar voor Riedewald (22). Hij zou in de Bundesliga met rugnummer 6 gaan spelen.

Zonder in detail te treden schrijft Kicker dinsdag de overstap van Riedewald 'door omstandigheden' in het water is gevallen. Directeur Martin Przondziono houdt zich op de vlakte over de mislukte deal. Mogelijk gaat Paderborn in januari een nieuwe poging wagen. "Jaïro blijft een interessante speler voor ons."

In Londen, waar Riedewald nog een contract heeft voor drie jaar, kwam de verdediger annex middenvelder afgelopen seizoen niet één minuut in actie in de Premier League. Nu dreigt tot 2020 dus opnieuw een lang periode zonder speeltijd. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws