Stoïcijnse Derksen reageert op harde teksten Jandino: Zoek professionele hulp

Stoïcijnse Derksen reageert op harde teksten Jandino: "Zoek professionele hulp"

03-09-2019 20:28 Laatste update: 20:45
285

Johan Derksen maakt zich niet druk om de opmerkingen die Jandino Asporaat maandagavond maakte tijdens het gala van Voetballer van het Jaar. Jandino zette de mannen van Veronica Inside in de zeik en haalde uit naar Derksen. "Johan Derksen, je moeder", zei de tv-presentator.

De opmerkingen van Jandino zorgden voor veel ophef en werden door velen als te hard bestempeld. Derksen ligt er echter niet wakker van. "Ik hoorde bij Radio 1 een fragment en dacht: waar maken de mensen zich druk om? Wij hebben hem een paar draaien om z'n oren gegeven omdat hij totaal ongeschikt is om zo'n gala te presenteren", zegt Derksen bij Radio Veronica.

"Dat is dan een cabaratier, maar die moet geen lange tenen hebben. Die deelt uit, maar dan moet je ook accepteren dat je een keer een schop krijgt. Zijn hele voorstelling hing hij aan ons op. Als er een keiharde grap ten koste van mij gemaakt wordt, kan ik erom schaterlachen als hij leuk is."

"Ik kan er niet om lachen en voel me ook niet gekwest of gepikeerd. Ik kan hem alleen aanraden: zoek professionele hulp. Hij lacht namelijk altijd om zijn eigen grappen die nooit leuk zijn. Het is niet de moeite waard om me er echt druk om te maken."