NEC kan stadionhuur niet meer betalen en wacht op deel van Kadioglu-transfersom

NEC kan stadionhuur niet meer betalen en wacht op deel van Kadioglu-transfersom

Gepubliceerd: dinsdag 3 september 2019 om 20:43di 03-09-2019 om 20:43

NEC zit in de financiële problemen en kan de huur van het stadion De Goffert niet meer betalen. Dat meldt de Gelderlander dinsdagavond. De club heeft inmiddels een achterstand van drie maanden bij de gemeente Nijmegen.

De huur van juli, augustus en september is nog niet betaald. In totaal heeft NEC een achterstand van 244.000 euro, want de club heeft ook niet kunnen voldoen aan een betalingsregeling die eerder met de gemeente is getroffen over de periode 2014-2015, schrijft de Gelderlander. 

NEC-directeur Wilco van Schaik bevestigt aan de Gelderlander dat er financiële problemen zijn en benadrukt dat de club in zwaar weer zit. NEC heeft naast de financiële problemen nog een ander groot probleem: Fenerbahçe weigert het laatste gedeelte van de transfersom voor Ferdi Kadioglu over te maken. De Turkse topclub komt 'al maanden' niet over de brug. Kadioglu werd vorig jaar zomer verkocht aan Fenerbahçe.

"We hebben al eerder aan gegeven dat we financieel zware tijden beleven. Dat mag niemand als nieuw ervaren", reageert Van Schaik. "Wat er nu gebeurt, schudt hopelijk iedereen nog maar eens wakker dat we momenteel een hele harde strijd leveren. Niet alleen op het veld, maar ook op kantoor."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws