'Derksen noemde mijn zoon een verwend jochie, dat is Steven beslist niet'

'Derksen noemde mijn zoon een verwend jochie, dat is Steven beslist niet'

04-09-2019 08:00
121

Johan Derksen moet op z'n woorden letten wanneer-ie iets zegt over Steven Berghuis. Frank Berghuis, de vader van de Feyenoord-vedette, houdt alle uitlatingen van Derksen over zijn zoon namelijk nauwlettend in de gaten. 

Berghuis senior vertelt dat deze week in Nieuwe Revu. "Derksen en ik speelden beiden bij Cambuur, maar niet tegelijk, hij is veel ouder. Daarvoor heb ik bij PSV, VVV, PEC Zwolle, Galatasaray, Volendam en Lommel SK onder contract gestaan. Als oud-voetballer volg ik de markante uitspraken van Derksen bij VI, maar ook als vader van m'n zoon Steven wil ik natuurlijk weten wat er over hem wordt gezegd", aldus de éénmalig Oranje-international. 

"Ik ben het vaak wel met Derksen eens, behalve die keer dat hij Steven een verwend jochie noemde. Steven tikte een balletje weg en kreeg daar geel voor. Ik kan er goed tegen als Derksen kritisch is op Steven, maar verwend is mijn zoon beslist niet. Als Steven zelf niet kan kijken, belt hij me op om te vragen of die Derksen nog wat te zeiken had."