'Nu kan naast Ajax ook Feyenoord een speler voor plus twintig miljoen verkopen'

'Nu kan naast Ajax ook Feyenoord een speler voor plus twintig miljoen verkopen'

Gepubliceerd: woensdag 4 september 2019 om 10:37wo 04-09-2019 om 10:37

Laatste update: woensdag 4 september 2019 om 12:56wo 04-09-2019 om 12:56

Henk Timmer was als zaakwaarnemer betrokken bij de transfer van Marcos Senesi naar Feyenoord, en is ervan overtuigd dat de Rotterdammers geweldige zaken hebben gedaan met de komst van de 22-jarige Argentijnse verdediger. 

Timmer, oud-doelman van Feyenoord, werkte met zijn zakenpartner Henk van Ginkel meer dan een jaar aan de komst van Senesi naar de Rotterdammers. In een reconstructie van de deal in Voetbal International zegt de zaakwaarnemer van World Soccer Consult dat het allemaal de moeite waard was, "Omdat Feyenoord met Senesi een topspeler in huis haalt die er op termijn voor zorgt dat niet alleen Ajax, maar nu ook een keer Feyenoord een speler voor plus twintig miljoen euro kan verkopen."

Feyenoord betaalde net iets minder dan zeven miljoen euro voor, een bedrag dat San Lorenzo volgens de reconstructie van VI afgelopen vrijdag onder druk van de speler zelf accepteerde. Omdat de onderhandelingen al maanden stroef verliepen nam Timmer geen enkel risico en liet hij de speler na zijn laatste wedstrijd voor San Lorenzo zaterdagavond door een bevriende relatie ophalen, naar het vliegveld rijden en inchecken. Pas toen Senesi op het vliegtuig zat konden Feyenoord en de zaakwaarnemers opgelucht ademhalen. 

Poll

Gaat Senesi Feyenoord meer dan twintig miljoen euro opleveren?

(6816 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws