Feyenoord-drietal aanwezig op groepstraining: minuten lonken tegen ADO

Feyenoord-drietal aanwezig op groepstraining: minuten lonken tegen ADO

04-09-2019 11:56
106

Goed nieuws voor Feyenoord: naast Nicolai Jörgensen zijn ook Jens Toornstra en Sam Larsson woensdag weer aangesloten bij de groepstraining. Het drietal wordt klaargestoomd voor een snelle rentree bij de Rotterdammers.

Jörgensen en Toornstra hebben dit seizoen nog geen minuten gemaakt, maar zijn hard op de weg terug. Feyenoord-trainer Jaap Stam liet dinsdag al weten dat de twee goede stappen zetten richting een terugkeer, en woensdag werd dat ook bevestigd op de training. Jörgensen deed de hele groepstraining gretig mee volgens RTV Rijnmond, terwijl Toornstra alleen het laatste deel individueel aflegde.

Wedden

Meer odds

Luciano Narsingh en Ridgeciano Haps begonnen de training binnen en kwamen later naar buiten om de oefensessie individueel op het veld voort te zetten. Feyenoord traint deze week met een kleine groep vanwege de interlandperiode, en vervolgt de competitie volgende week zondag thuis tegen ADO Den Haag. De verwachting is dat Jörgensen, Toornstra en Larsson dan weer minuten kunnen maken.

Marcos Senesi is er deze week ook niet bij in Rotterdam. Hij is direct teruggekeerd naar Zuid-Amerika voor de interlandperiode met Argentinië onder 23.