Reserve bij PSG: Ik voel dat ik niet echt meer een prioriteit ben in de ploeg

Reserve bij PSG: "Ik voel dat ik niet echt meer een prioriteit ben in de ploeg"

05-09-2019 12:55
22

Thomas Meunier zit niet lekker in zijn vel bij Paris Saint-Germain. Thomas Tuchel, trainer van de Franse grootmacht, geeft de Belgische rechtsback weinig speeltijd.

"Ik heb nog maar één jaar bij PSG, daarna word ik een vrije speler", zegt Meunier tegen VTM over zijn aflopende contract. "Tijdens de transferperiode waren er enkele aanbiedingen van andere clubs, maar niets was 100% oké. Ik wil ook graag in Parijs blijven, PSG blijft een ongelooflijke club."

Meunier komt echter zelden in actie. "Ik heb de laatste tijd niet veel gespeeld en kreeg geen minuten tegen Toulouse en Metz. Het gaat moeilijk zijn, omdat ik mijn laatste jaar in ga en er andere spelers op mijn positie zijn die nog een paar jaar onder contract staan."

"Ik voel dat ik niet echt meer een prioriteit ben in de ploeg", vervolgt Meunier. "Ik ben tien jaar prof, dan voel je wanneer je echt in de plannen van een club past. Op dit moment is dat niet echt het geval. Maar ik ben professioneel en wil het beste laten zien van mezelf. Wie weet kan ik dan toch een beetje spelen."