Kritische Groenendijk hekelt ADO-leiding: Het is al de derde keer op rij

Kritische Groenendijk hekelt ADO-leiding: "Het is al de derde keer op rij"

Gepubliceerd: zondag 8 september 2019 om 12:47zo 08-09-2019 om 12:47

ADO Den Haag-trainer Fons Groenendijk heeft zich in de studio van regiozender Omroep West behoorlijk kritisch uitgelaten over de gang van zaken bij zijn club. Groenendijk vindt onder meer dat de Chinese eigenaar United Vansen beloftes niet nakomt. 

"Het is al de derde keer op rij dat we het seizoen starten met een selectie die niet compleet is. Er is geen geld om spelers te kopen, we kunnen alleen maar transfervrije buitenkansjes halen. Ach... Je went eraan bij deze club", aldus de coach bij TV West Sport

"Supporters verwijten mij dat ik geen spelers koop, zeker na de transfers van Bjorn Johnsen en Nasser El Khayati. Maar mij is vanuit de club duidelijk gemaakt dat er geen transfersommen betaald worden, ook al zijn er spelers verkocht. De opbrengsten daarvan worden in de tekorten gestopt van de club."

Beloftes
Volgens Groenendijk zijn er in het verleden toezeggingen gedaan door United Vansen. "Bijvoorbeeld dat de opbrengsten uit transfers deels weer geïnvesteerd kunnen worden in nieuwe spelers, maar dat is niet gebeurd. Dat er in het begin door de eigenaar doelen zijn gesteld als Europees voetbal en er investeringen zijn beloofd, is vervelend. Daar schep je verwachtingen mee naar de achterban en naar ons. Die beloftes zijn niet nagekomen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws