FC Groningen blokkeerde Ligue 1-transfer op deadline day: Ik vond het wel jammer

FC Groningen blokkeerde Ligue 1-transfer op deadline day: "Ik vond het wel jammer"

Gepubliceerd: maandag 9 september 2019 om 17:30ma 09-09-2019 om 17:30

Deyovaisio Zeefuik vindt het jammer dat FC Groningen op deadline day niet heeft meegewerkt aan een transfer naar Frankrijk. Stade Reims wilde de rechtsback graag inlijven. 

Mark-Jan Fledderus, technisch manager in Groningen, bevestigde afgelopen week al dat Zeefuik vlak voor het sluiten van de transfermarkt de kans had om naar Frankrijk te verkassen. Hij liet in het midden om welke club het ging. Voor de camera van FOX Sports vertelt de vleugelverdediger dat Stade Reims, een ploeg uit de Ligue 1, geprobeerd heeft om hem in te lijven.

"FC Groningen wist dat ik wilde gaan. Ik heb dat ook aangegeven", aldus Zeefuik. "Ik was er echt mee bezig. (...) Uiteindelijk ben ik gebleven, wat ik wel jammer vond. Nu is mijn focus op Groningen, ik probeer alles te geven."

De international van Jong Oranje vindt het jammer dat Groningen een overstap geblokkeerd heeft. "Ik wilde de stap graag maken naar een goede competitie. Het was in Frankrijk, ja. Stade Reims. Mooie club op een hoog niveau. Voor mij ontwikkeling was het de juiste stap geweest. Jammer genoeg heb ik die stap niet kunnen maken."

Zeefuik (21) heeft bij De Trots van het Noorden een contract tot medio 2021. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws