Speciale aandacht BILD voor 'Bundesliga-flop' van Oranje: 'Meest opvallende man'

10-09-2019 11:50 Laatste update: 11:59
62

BILD is verrast door de hoofdrol die Ryan Babel tegenwoordig speelt bij het Nederlands elftal. Maandag was de inmiddels 32-jarige aanvaller goed voor twee doelpunten tegen Estland. Het Duitse BILD heeft een dag later speciale aandacht voor de ervaren aanvaller.

Babel, sinds deze zomer in dienst van Galatasaray, speelde een paar jaar geleden kort in de Bundesliga. 'Meest opvallende man in Tallinn bij Oranje: Ryan Babel. De De aanvaller maakt met roze haar in knaloranje shirt twee doelpunten', schrijft de boulevardkrant.

'De voormalig Bundesligaflop - in 46 wedstrijden voor Hoffenheim scoorde Babel vijf keer  - schoot Nederland na achttien minuten op voorsprong. In minuut 47 volgde met het hoofd de 2-0.'

Kwalificatie voor het EK lijkt inmiddels een zekerheidje voor Oranje en bondscoach Ronald Koeman, denkt BILD'Negen punten en een derde plek. Nederland staat er goed voor.'