Driessen pakt PEC en Stegeman snoeihard aan: 'Ze hadden hem moeten ontslaan'

Driessen pakt PEC en Stegeman snoeihard aan: 'Ze hadden hem moeten ontslaan'

Gepubliceerd: dinsdag 10 september 2019 om 15:10di 10-09-2019 om 15:10

PEC Zwolle maakt zich er veel te makkelijk vanaf door John Stegeman te beboeten, nadat de trainer afgelopen donderdag met drank op achter het stuur kroop en een lantaarnpaal ramde. Dat vindt Valentijn Driessen. Hij had hij een ontslag logischer gevonden. 

"Ik vind dat PEC zich er veel te makkelijk vanaf maakt met een boete", zegt de chef voetbal van De Telegraaf dinsdag in een podcast. "Ze wachten nu op een onderzoek. Er had natuurlijk iets anders moeten gebeuren. (...) Dit is een uitermate slecht voorbeeld, in deze tijd wordt dat niet meer geaccepteerd. PEC accepteert het wel."

Maandagavond sprak een emotionele Stegeman honderden sponsors van PEC toe. Driessen vond het een ongeloofwaardig optreden. "De tranen wellen bij hem op. (...) Nu komt-ie met zo'n verklaring. Het komt bij mij niet waarachtig over."

"Vanuit PEC Zwolle moet-ie dit natuurlijk doen. Maar hij had beter helemaal niets kunnen drinken en nuchter die auto in kunnen stappen. (...) Wat PEC had moeten doen? Ontslaan! Ze hadden hem moeten ontslaan! Ik vind dit echt een halszaak."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws