Koopmeiners solliciteert naar het 'grote' Oranje: 'Dan zal ik er zeker staan'

Koopmeiners solliciteert naar het 'grote' Oranje: 'Dan zal ik er zeker staan'

Gepubliceerd: dinsdag 10 september 2019 om 21:43di 10-09-2019 om 21:43

Teun Koopmeiners haalt motivatie uit de situatie van Donyell Malen, die na zijn periode bij Jong Oranje nu ook in het 'grote' Oranje furore maakt. De middenvelder van AZ hoopt op een snelle kans bij het keurkorps van Ronald Koeman.

Koopmeiners was de grote uitblinker bij Jong Oranje, dat op de Vijverberg met 5-1 won van Jong Cyprus. De middenvelder strooide met fraaie passes en kan, net als Donyell Malen, zomaar eens in de picture komen te staan bij bondscoach Ronald Koeman. "Het is zeker verdiend en heel leuk voor Donyell", prijst de AZ-middenvelder tegenover de camera van FOX Sports zijn voormalig ploeggenoot bij Jong Oranje. "Als mijn tijd komt, dan zal ik er ook staan."

De middenvelder was aanvoerder bij de Nederlandse talenten en werd na de wedstrijd dan ook gevraagd naar een analyse van de wedstrijd. Koopmeiners haalde vooral het verschil tussen de eerste en de tweede helft aan. "Na rust liepen we te kutten, sorry dat ik het zo zeg. We spelen zo leuk in de eerste helft, maar daarna niet meer. We liepen maar wat."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws