Dortmund en United spraken over transfer Engelse tienerster: 'Hot topic'

Dortmund en United spraken over transfer Engelse tienerster: 'Hot topic'

Gepubliceerd: woensdag 11 september 2019 om 11:10wo 11-09-2019 om 11:10

Laatste update: woensdag 11 september 2019 om 12:59wo 11-09-2019 om 12:59

Manchester United heeft afgelopen zomer tevergeefs een poging ondernomen om Borussia Dortmund-ster Jadon Sancho te verleiden om te tekenen voor The Red Devils. Dit blijkt uit de documentaire ‘Inside Borussia Dortmund’, die te zien is op Amazon Prime.

Aflevering drie van de serie onthult een gesprek tussen sportief directeur Michael Zorc en een aantal directieleden, waaronder voorzitter Hans-Joachim Watzke. Zorc vertelt in de documentaire: "Jadon Sancho en Manchester United zijn momenteel een hot topic. Er zijn gesprekken gaande tussen de clubs, en tussen speler en club."

Al snel na deze uitspraken werd duidelijk dat een mogelijke deal in de zomer ver weg bleek. "Manchester United is verteld dat Borussia Dortmund niet bereid is om Sancho te laten gaan, ongeacht welk bedrag er op tafel komt", bespreekt Zorc. Naast Dortmund blijkt ook dat de vleugelflitser weinig trek heeft in een overstap naar Manchester:  "De speler heeft geen intentie om deze stap te nemen aankomende zomer."

De negentienjarige Engelsman ligt nog tot 2022 vast in Duitsland. Sancho scoorde dinsdagavond twee keer voor Engeland in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Kosovo (5-3). 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws