PEC-aanhang over Stegeman: Dan vragen we of ze de autosleutels willen inleveren

PEC-aanhang over Stegeman: "Dan vragen we of ze de autosleutels willen inleveren"

Gepubliceerd: woensdag 11 september 2019 om 11:45wo 11-09-2019 om 11:45

Laatste update: woensdag 11 september 2019 om 11:47wo 11-09-2019 om 11:47

De supportersvereniging van PEC Zwolle spreekt zich hard uit over trainer John Stegeman, die met teveel alcohol op achter het stuur stapte en zijn auto tegen een boom ramde.

"Dit was natuurlijk oliedom van onze trainer", zegt voorzitter van de supportersvereniging Freddy Eikelboom in gesprek met De Stentor. "Stel je toch voor dat het geen lantaarnpaal was geweest... Een biertje drinken is prima, maar je moet nadenken over hoe je thuis komt. Ik ben zelf uitbater van café De Pierik. Wij hebben ook wel eens te maken met iemand die met drank op achter het stuur wil. Dan vragen wij of ze de autosleutels willen inleveren en bellen we graag een taxi. Maar uiteindelijk zijn ze zelf verantwoordelijk. Gelukkig komt er bijna niemand met de auto."

PEC Zwolle heeft besloten Stegeman niet te ontslaan, nadat de trainer diep door het stof ging. Eikelboom: "We hebben liever een trainer die anders in het nieuws komt dan op deze manier, maar John heeft het boetekleed aangetrokken, de club heeft maatregelen genomen en hij zal ervan hebben geleerd. Meer wil ik er niet over zeggen. De focus mag van mij op zondag. RKC, thuis."

Poll

Had Stegeman ontslagen moeten worden?

(5719 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws