Boateng doet boekje open over 'jongetje' Dembélé: 'Het is gewoon een klein kind'

Boateng doet boekje open over 'jongetje' Dembélé: 'Het is gewoon een klein kind'

Gepubliceerd: woensdag 11 september 2019 om 13:09wo 11-09-2019 om 13:09

Laatste update: woensdag 11 september 2019 om 14:01wo 11-09-2019 om 14:01

Ousmane Dembélé is 'net een klein kind'. Dat vertelt Kevin-Prince Boateng woensdag in een groot interview met SPORT Bild. Eerder dit jaar was Boateng op huurbasis actief bij FC Barcelona. Daar leerde hij de 21-jarige Dembélé goed kennen. 

Dembélé maakte in 2017 voor meer dan 100 miljoen euro de overstap van Borussia Dortmund naar Barça. Sindsdien kwam hij regelmatig in het nieuws door randzaken. De international van Frankrijk schijnt het niet zo nauw te nemen met de disciplinaire regels die gelden bij de kampioen van Spanje.

"Ousmane praat niet veel in de groep. Het is gewoon een klein kind", vertelt Boateng woensdag in een groot interview. "Sommige spelers komen te laat om een trainer uit te dagen, maar dat is bij hem niet het geval. Het is een jongetje - een jongetje dat héél veel geld verdient."

"Je moet hem echt met alles helpen. Hij is in een enorme bak met geld beland, hij verdient nu miljoenen en ik heb niet het idee dat hij weet hoe alles werkt in het leven. Dembélé wil gewoon voetballen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws