Drenthe geïnterviewd door BBC: 'Jullie denken van niet, maar dat was écht zo'

Drenthe geïnterviewd door BBC: 'Jullie denken van niet, maar dat was écht zo'

Gepubliceerd: woensdag 11 september 2019 om 19:12wo 11-09-2019 om 19:12

Laatste update: woensdag 11 september 2019 om 19:29wo 11-09-2019 om 19:29

In Engeland heeft men een verkeerd beeld van Royston Drenthe. Dat zegt de oud-speler van onder meer Feyenoord, Real Madrid en Everton in een exclusief interview met de BBC.

Real Madrid verhuurde Drenthe in 2011 aan Everton. In de Premier League begon de Rotterdammer nog goed. "Maar soms gebeuren er dingen", zegt Drenthe. "Ik werd gestraft voor dingen die ik gedaan heb, maar het is inmiddels zeven jaar geleden. Veel wilde dingen die ik gedaan heb, kan ik me niet eens meer herinneren."

"Ik was altijd gefocust op het voetbal. Jullie denken van niet, maar dat was écht zo", vervolgt hij. "Sommige mensen zien en lezen dingen, waardoor ze een mening vormen. Maar ze kennen mij niet als persoon. Ik maak me er niet druk om. Ik ben gewoon Royston, you know?"

De 32-jarige Drenthe is dit seizoen bij Kozakken Boys begonnen aan zijn twaalfde avontuur. Eerder droeg hij de kleuren van Feyenoord, Real Madrid, Everton, Hércules CF, Alania Vladikavkaz, Reading, Sheffield Wednesday, Kayseri Erciyesspor, Baniyas SC, XerxesDSB en Sparta.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws