Willem II onderhandelt met clubloze keeper met 52 Eredivisie-duels in de benen

Willem II onderhandelt met clubloze keeper met 52 Eredivisie-duels in de benen

Gepubliceerd: woensdag 11 september 2019 om 22:47wo 11-09-2019 om 22:47

Laatste update: woensdag 11 september 2019 om 23:23wo 11-09-2019 om 23:23

Willem II werkt aan de komst van een nieuwe doelman. Volgens RTV Rijnmond is de clubloze Roy Kortsmit in onderhandeling met de Tilburgse eredivisionist.

Kortsmit is transfervrij sinds zijn vertrek bij Sparta, maar is er tot op heden niet in geslaagd een nieuwe club te vinden. Mogelijk biedt Willem II uitkomst. "Ik weet nog niet zeker of het rond komt", laat de 27-jarige doelman weten aan RTV Rijnmond.

De laatste tijd was er vooral belangstelling uit het buitenland, maar Kortsmit ging nergens aan de slag. "Ik wilde ook wel naar het buitenland, maar de dingen die voorbij kwamen, zag ik niet zitten of het kwam niet rond."

Kortsmit speelde ruim elf jaar bij Sparta. In Rotterdam keepte hij 156 competitiewedstrijden, waarvan 52 in de Eredivisie. De voorbije maanden trainde de sluitpost voor zichzelf en werkte hij samen met krachttrainingsdeskundige Hans Kroon.

Met Timo Wellenreuther en Michael Woud heeft Willem II-trainer Adrie Koster de beschikking over twee keepers. Piet Velthuizen trainde geruime tijd mee, maar werd deze week uitgezwaaid.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws