Meevaller Slutsky: Vitesse heeft vermoedelijk twee fitte backs voor topper

Meevaller Slutsky: Vitesse heeft vermoedelijk twee fitte backs voor topper

Gepubliceerd: donderdag 12 september 2019 om 16:40do 12-09-2019 om 16:40

Vitesse-trainer Leonid Slutsky heeft in aanloop naar het duel met PSV goed nieuws uit de ziekenboeg ontvangen. De Arnhemmers kunnen waarschijnlijk met linksback Max Clark de kopposititie in de Eredivisie verdedigen, meldt Omroep Gelderland.

Clark viel drie weken geleden tijdens de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo uit met een hoofdblessure. Hij moest zodoende rust houden, maar kon deze week weer meetrainen met de Arnhemmers. Dit deed hij met een masker op ter bescherming. De terugkeer komt Vitesse goed uit, aangezien Vyaschelav Karavaev verkocht werd aan Zenit Sint-Petersburg en Julian Lelieveld de enige fitte back was in de selectie.

Een definitieve beslissing over het meespelen van Clark moet nog wel worden genomen. De Engelsman keerde pas op donderdag terug op het trainingsveld, waardoor Vitesse eerst de trainingsresultaten wil afwachten.

Charly Musonda, Hilary Gong en Eli Dasa ontbreken sowieso in de selectie van Slutsky dit weekend. De eerste twee kampen met een knieblessure, terwijl de transfervrij aangetrokken Dasa nog wacht op een werkvergunning. Het meespelen van de recent van Hull City aangetrokken Nouha Dicko is nog onzeker. Hij kampt met lichte fysieke ongemakken.

Poll

Wat wordt de uitslag bij PSV-Vitesse?

(2373 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws