PSV verlengt contract van aanvaller: 'Voel me hier fijn in mijn eigen stad'

PSV verlengt contract van aanvaller: 'Voel me hier fijn in mijn eigen stad'

12-09-2019 18:08 Laatste update: 18:14
89

PSV heeft het contract van Cody Gakpo opengebroken en verlengd tot medio 2023. De Eindhovense club beloont de jonge aanvaller daarmee voor zijn goede spel van de afgelopen weken en is positief te spreken over de ontwikkeling van Gakpo.

"Dit nieuwe contract geeft me het gevoel dat de club mij waardeert. Dat zijn dingen die je als voetballer moet koesteren", reageert Gakpo op de website van PSV. "Als Eindhovense jongen is het natuurlijk een droom om het eerste elftal te halen. De afgelopen jaren heb ik me daar stapsgewijs naar toe kunnen voetballen. Via Jong PSV, trainingen bij het eerste, een vaste plek in de selectie en af en toe minuten tot de situatie zoals die nu is. Ik voel me fijn hier in mijn eigen stad."

Wedden

Meer odds

Gakpo speelt al sinds de F'jes bij de Eindhovense club. In 2018 debuteerde hij onder coach Philip Cocu in het eerste elftal. In de wedstrijd tegen Feyenoord, die met 3-1 werd gewonnen, kwam hij kort voor tijd in het veld voor Steven Bergwijn. Tot nu toe kwam Gakpo 31 keer in actie voor PSV 1.