Cillessen negeert onrust: 'Zaterdag het belangrijkste, we kunnen winnen van Barça'

Cillessen negeert onrust: 'Zaterdag het belangrijkste, we kunnen winnen van Barça'

12-09-2019 22:35
22

Jasper Cillessen denkt dat Valencia zaterdag voor een verrassing kan zorgen tegen zijn oude club FC Barcelona. De Oranje-international incasseerde in zijn eerste drie optredens voor Los Che slechts twee tegengoals.

"FC Barcelona is een erg lastige tegenstander, maar we hebben in de vorige wedstrijd vertrouwen opgedaan met de zege op Real Mallorca", vertelt Cillessen, die voor het eerst sinds zijn transfer terugkeert in Camp Nou, op de clubsite. "Ik heb persoonlijk ook vertrouwen opgedaan ook bij het Nederlands elftal. Ik ben klaar voor zaterdag."

Het is onrustig bij Valencia, waar trainer Marcelino werd vervangen door Albert Celades. Cillessen wil daar niet te veel bij stilstaan. "Het belangrijkste is nu de wedstrijd van zaterdag. We gaan met een goed gevoel naar Barcelona. We kunnen winnen en daar gaan we voor. Ik houd van moeilijke wedstrijden. Ik heb veel vertrouwen in dit team, we gaan strijden voor een zege."

"Valencia heeft het goed gedaan in Camp Nou", verwijst Cillessen tot slot naar de recente historie. Valencia bleef in de laatste drie duels met Barça ongeslagen.