Contractverlenging bij PSV tot zomer van 2023: Het was niet zo lastig

Contractverlenging bij PSV tot zomer van 2023: "Het was niet zo lastig"

13-09-2019 08:56 Laatste update: 09:23
40

Cody Gakpo verlengde donderdag zijn contract bij PSV tot 2023. De aanvaller had opties, maar koos heel bewust voor een langer verlijf in Eindhoven.

"Het is een stukje waardering dat ik echt onderdeel ben van de selectie van PSV 1. Dat is voor mij heel belangrijk", zegt Gakpo tegen PSV TV. "Ik wil meer mooie momenten mee gaan maken. Dit wordt mijn veertiende seizoen bij PSV. Ik heb mooie, mindere en moeilijke momenten meegemaakt. Ik ben blij dat het zo heeft uitgepakt. Daar mag ik niet over klagen. Dat ik het heb waargemaakt is fantastisch."

Voor Gakpo was het al snel duidelijk dat hij wilde verlengen bij PSV. "Het was niet zo lastig. Ik ben bij de A-selectie gekomen en heb veel met Jong gespeeld. Daarna maakte ik meer minuten in het eerste."

"Beide partijen zijn het eens geworden over verlenging tot 2023. Dat is mooi. Er zijn altijd opties, maar het was niet voor de hand liggend om die te grijpen. Ik voel me fijn in een fijne stad en bij een goede groep. De sfeer wordt steeds beter. Alles valt langzaam op z'n plek."