'Opluchting in Arnhem: Vitesse heeft vier verdedigers ter beschikking voor topper'

'Opluchting in Arnhem: Vitesse heeft vier verdedigers ter beschikking voor topper'

Gepubliceerd: vrijdag 13 september 2019 om 11:13vr 13-09-2019 om 11:13

Laatste update: vrijdag 13 september 2019 om 11:51vr 13-09-2019 om 11:51

Vitesse kan tijdens het uitduel bij PSV van aanstaande zaterdag 'gewoon' beschikken over linksback Max Clark. De Engelsman is nog niet helemaal hersteld van een jukbeenbreuk, maar heeft een masker aangemeten gekregen om toch mee te kunnen spelen.

Door het vertrek van Vyacheslav Karavaev en het nog niet speelgerechtigd zijn van nieuwe aanwinst Eli Dasa zit Vitesse krap in de verdedigers en hoopte het Clark klaargestoomd te krijgen voor de topper in Eindhoven. Dat is volgens de Gelderlander dus nu gelukt, waardoor trainer Leonid Slutsky kan beschikken over een voltallige verdediging.

Het is de verwachting dat Julian Lelieveld als rechtsback de kans gaat krijgen van de Russische oefenmeester. Lelieveld, die vorig jaar nog op huurbasis voor Go Ahead Eagles speelde, is een jeugdproduct uit de eigen opleiding. Armando Obispo, door PSV verhuurd aan Vitesse, staat in het hart van de verdediging.

De wedstrijd tussen Vitesse en PSV kan met recht een topper worden genoemd. De Arnhemmers zijn lijstaanvoerder in de Eredivisie, met een punt meer dan nummer drie PSV. Daartegenover staat wel dat de Eindhovenaren één wedstrijd minder gespeeld hebben.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws