Stam: Herken ik iets van mezelf in hem? Een beetje wel, ja

Stam: "Herken ik iets van mezelf in hem? Een beetje wel, ja"

Gepubliceerd: vrijdag 13 september 2019 om 15:44vr 13-09-2019 om 15:44

Feyenoord-trainer Jaap Stam heeft een goede eerste indruk gekregen van Marcos Senesi, de Argentijnse aanwinst die vrijdag voor het eerst meetrainde in Rotterdam. Tegen ADO Den Haag begint de verdediger nog niet in de basis.

"Hij heeft veel gevlogen de laatste weken, dus die jongen is ook herstellende. Maar hij is beschikbaar", legt Stam, die met veel interesse naar Senesi keek op de training, uit op de persconferentie. "Het is een rustige jongen, die weloverwogen zijn antwoorden geeft, nadenkt over alles, ook over het spelletje. Dat is mooi om te zien. Herken ik iets van mezelf in hem? Een beetje wel, ja."

Stam vervolgt: "Het is een jongen die heel graag wil, met een bepaalde mentaliteit en kwaliteiten. En daarom zijn we natuurlijk ook achter hem aangegaan. Maar het is wel een jongen waar we rustig mee moeten beginnen. Hij moet wennen aan een ander land, een andere cultuur, met andere spelers en een andere manier van spelen. Uiteindelijk heeft dat ook wel zijn impact, en gaan we er rustig mee om", aldus Stam, die Senesi op de bank zal zetten zondag.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws