'Als we dinsdag tegen Ajax net zo eindigen, verliezen we de wedstrijd'

'Als we dinsdag tegen Ajax net zo eindigen, verliezen we de wedstrijd'

Gepubliceerd: vrijdag 13 september 2019 om 23:41vr 13-09-2019 om 23:41

OSC Lille-trainer Christophe Galtier benadrukt dat er dinsdag tegen Ajax niet net zo verdedigd mag worden als in het duel met Angers. Lille stond vlak voor tijd met 2-0 voor, maar in de slotfase werd het toch nog spannend.

Lille won wel, maar van harte ging het niet. "Als we dinsdag tegen Ajax met een 2-0 voorsprong net zo eindigen, verliezen we de wedstrijd", citeert RMC Sport Galtier. "Het is altijd lastig om dit soort wedstrijden te winnen na een interlandperiode, ook door de spelers die nog afwezig zijn. We moesten alles doen om deze wedstrijd te winnen."

"Als we dinsdag net zo verdedigen, kun je zomaar met 2-0 achter komen. Het is al erg lastig in de Ligue 1, kun je nagaan wanneer je tegen Ajax in de Champions League speelt", zegt Galtier. "Ik sprak na de wedstrijd met de spelers en vertelde ze dat de wedstrijd in het slot gegooid moest worden."

Galtier benadrukt hoe jong en onervaren de spelers van Lille zijn. Dat gebruikt hij echter niet als excuus. "We spelen met spelers van negentien á twintig jaar oud. Ze hebben dan wel talent, maar niet de ervaring van spelers die 27 of 28 zijn. Maar ze zullen het snel leren."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie gaat er dinsdag winnen?

(4338 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws