Neres bevestigt: Ik moest knopen doorhakken: zou ik blijven of niet?

Neres bevestigt: "Ik moest knopen doorhakken: zou ik blijven of niet?"

Gepubliceerd: zaterdag 14 september 2019 om 08:13za 14-09-2019 om 08:13

David Neres had zowel afgelopen winter als afgelopen zomer de kans om bij Ajax te vertrekken, maar bleef in Amsterdam. In augustus besloot hij zelfs om zijn contract te verlengen, hoewel er interesse was van diverse clubs.

De Braziliaanse vleugelaanvaller werd gelinkt aan onder meer Paris Saint-Germain, Atlético Madrid, Arsenal en Everton. Neres noemt in gesprek met AT5 geen namen, maar bevestigt dat hij serieus na moest denken over zijn sportieve toekomst. "Er was interesse. Zo concreet dat ik een keuze moest maken? Ja, ik moest knopen doorhakken: zou ik blijven of niet?" De man uit São Paulo koos voor de eerste optie. "De tijd was nog niet rijp om weg te gaan bij Ajax."

Tijdens de winterstop van het voorbije seizoen was er interesse van het Chinese Guangzhou Evergrande. Neres was toen geen basisspeler bij Ajax en overwoog even om voor het grote geld te kiezen. "Ik wilde op het veld staan, net als elke andere speler. Er kwam een grote aanbieding binnen, ik kon veel geld verdienen. Ik twijfelde even, maar ik ben blij dat ik ben gebleven."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Neres aan zijn laatste seizoen bij Ajax bezig?

(1372 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws