Fer na één training al overtuigd van Senesi: 'Wat me meteen opvalt: zijn rust'

Fer na één training al overtuigd van Senesi: 'Wat me meteen opvalt: zijn rust'

Gepubliceerd: zaterdag 14 september 2019 om 09:59za 14-09-2019 om 09:59

Marcos Senesi zal nog even moeten wachten op zijn eerste basisplek bij Feyenoord, maar heeft zijn nieuwe ploeggenoten al overtuigd van zijn kunnen. Leroy Fer is onder de indruk van de voetballende kwaliteiten van de Argentijnse verdediger.

De van San Lorenzo overgekomen Senesi kon vrijdag pas voor het eerst meetrainen. "Wat me na één training opvalt, is de rust die hij uitstraalt aan de bal. Comfortabel in zijn passing. Goed dat hij er is", concludeert Fer in gesprek met het Algemeen Dagblad. Hoe de Argentijn zich staande houdt in de duels, kon zijn geroutineerde ploeggenoot nog niet vaststellen. "Maar ik weet wel zeker dat juist dat aspect wel goed gaat komen."

Senesi zal zondag tegen ADO Den Haag op de bank beginnen. De 22-jarige Argentijn rondde op Deadline Day zijn transfer af en moest daarna direct terugvliegen voor interlands met Jong Argentinië, weet ook trainer Jaap Stam. "Dat gereis heeft ook impact. Net als het aanpassen aan een nieuwe plek in een ander land. Dat vergt gewoon wat tijd."

Feyenoord en ADO trappen zondag om 14.30 uur af in De Kuip. Stam en de zijnen verdedigen hun ongeslagen status.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Hoe eindigt Feyenoord-ADO?

(1559 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws