Ziyech: 'Als je de humor van Ten Hag eenmaal begrijpt, is hij een goede vent'

Ziyech: 'Als je de humor van Ten Hag eenmaal begrijpt, is hij een goede vent'

14-09-2019 13:08
49

Hakim Ziyech laat zich in gesprek met FOX Sports lovend uit over Erik ten Hag. De Marokkaanse international prijst onder meer de tactische kwaliteiten van de Ajax-trainer.

De relatie tussen Ten Hag enerzijds en Ziyech en Dusan Tadic anderzijds was de laatste weken onderwerp van gesprek. Johan Derksen en Valentijn Driessen claimden dat de steunpilaren hun bedenkingen hebben bij de oefenmeester.

Wedden

Meer odds

"Hij is iemand die wel een goede visie heeft als het gaat om voetbal", reageert Ziyech desgevraagd voor de camera van FOX Sports. "Op de trainingen is hij heel aanwezig. Als het iemand beter maakt, dan is dat goed. Als trainer moet je aanwezig zijn, zeker bij trainingen waar het op momenten niet scherp is. Tactisch is hij heel sterk. Het is een trainer die altijd met voetbal bezig is. Ik denk dat dat voor een club als Ajax belangrijk is."

Volgens Ziyech kun je met Ten Hag 'ook genoeg lol hebben'. "Je kunt zeker met hem lachen en dat geldt ook voor de anderen die in de technische staf zitten. Met Erik ten Hag kun je lachen", grijnst de spelmaker. "Vergeleken met mij heeft hij misschien een hele andere humor, maar als je die humor eenmaal begrijpt, dan is hij een goede vent."