Valdés misdraagt zich weer bij Barça en roept 'vete a la mierda' naar arbitrage

Valdés misdraagt zich weer bij Barça en roept 'vete a la mierda' naar arbitrage

14-09-2019 16:26 Laatste update: 16:27
13

Victor Valdés heeft opnieuw geen goede sier gemaakt als trainer van FC Barcelona O19. De voormalige doelman riep 'vete a la mierda' naar de scheidsrechter en kreeg rood.

Barça O19 boekte zaterdag de eerste competitiezege van het seizoen tegen Girona door een doelpunt van de talentvolle Nico González. Na afloop ging het echter vooral over Valdés, die het laatste fluitsignaal niet haalde. De reden: hij schoffeerde de scheidsrechter door 'vete a la mierda' te roepen in de slotfase. Dat betekent vrij vertaald: f*ck you.

PSV
Valdés is sinds de zomer de baas bij Barça O19, maar het is niet de eerste keer dat hij de headlines haalt door zijn strapatsen. Bij de jaarlijkse Otten Cup op De Herdgang van PSV verloor Barcelona in de halve finale, waarna de voormalige doelman weigerde een troostfinale te spelen. Hij wilde zo graag naar huis dat de toernooileiding zich genoodzaakt zag de wedstrijd tegen Everton te schrappen.

Later verklaarde Valdés dat hij niet anders kon vanwege de blessures in zijn selectie en de omstandigheden waarin het toernooi moest worden afgewerkt. Zo lag het veld er slecht bij door de hevige regenval en zei hij dat er te weinig rusttijd zat tussen de wedstrijden.