LIVE-discussie: Drie basisdebutanten voor VVV, ook FC Groningen flink gewijzigd

LIVE-discussie: Drie basisdebutanten voor VVV, ook FC Groningen flink gewijzigd

Gepubliceerd: zaterdag 14 september 2019 om 18:58za 14-09-2019 om 18:58

VVV-Venlo heeft tijdens de interlandperiode een aardige metamorfose ondergaan. De basisopstelling van de Venlonaren is op vier plekken gewijzigd ten opzichte van de verloren uitwedstrijd tegen ADO Den Haag van zaterdag 31 augustus.

Danny Post kreeg tijdens die wedstrijd een rode kaart en wordt tegen FC Groningen vervangen door Lee Cattermole. Ook Samuel Scheimann en nieuwkomer John Yeboah maken hun basisdebuut, ten koste van linksback Roel Janssen en rechtsbuiten Jerome Sinclair. Elia Soriano ten slotte moet in de punt van de aanval plaatsmaken voor Haji Wright.

Ook FC Groningen heeft ingegrepen na de vorige wedstrijd, de 1-2 thuisnederlaag tegen Heracles Almelo. Linksback Amir Absalem is uit de basis verdwenen, Bart van Hintum krijgt een kans bij de eerste elf. Op het middenveld en voorin is eveneens ingegrepen: Ahmed El Messaoudi en Charlison Benschop vervangen Mo El Hankouri en Kaj Sierhuis.

De opstellingen:

VVV-Venlo: Kirschbaum; Pachonik, Röseler, Kum, Scheimann; Linthorst, Cattermole, Neudecker; Yeboah, Wright, Van Ooijen.

FC Groningen: Padt; Zeefuik, Te Wierik, Itakura, Van Hintum; Hrustic, Matusiwa, Schreck, Warmerdam, El Messaoudi; Benschop.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Hoe eindigt deze wedstrijd?

(277 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws