'City moet één van beste spelers missen, zelfde als Liverpool zonder Van Dijk'

'City moet één van beste spelers missen, zelfde als Liverpool zonder Van Dijk'

Gepubliceerd: zaterdag 14 september 2019 om 22:06za 14-09-2019 om 22:06

Liverpool heeft plots uitstekende papieren om zich voor het eerst sinds 1990 tot Premier League-kampioen te kronen. Volgens Jamie Redknapp doet het gemis van de geblesseerde Aymeric Laporte zich voelen bij concurrent Manchester City.

Zonder de Franse verdediger ging de formatie van Pep Guardiola zaterdag met 3-2 onderuit bij Norwich City. "Dat maakt Liverpool voor mij de favoriet in de titelstrijd", zegt Redknapp als analist bij Sky Sports over de blessure van Laporte. "Ze staan nu vijf punten voor. Er is nog een lange weg te gaan, maar City moet één van zijn beste spelers de komende zes maanden missen door een blessure."

"Het is te vergelijken met Liverpool zonder Virgil van Dijk. Dat hebben we vandaag gezien", doelt de oud-international op de nederlaag van City. "Als je Van Dijk weghaalt bij Liverpool is het een team dat voor een plek in de top-vier knokt. Maar met hem halen ze vorig jaar 97 punten en wonnen ze de Champions League. In mijn ogen heeft Laporte diezelfde impact op Manchester City."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Liverpool nu de favoriet in de titelstrijd in Engeland?

(1448 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws