Glunderende Malen: 'Mooier dan dit wordt het niet, dit is speciaal voor mij'

Glunderende Malen: 'Mooier dan dit wordt het niet, dit is speciaal voor mij'

Gepubliceerd: zaterdag 14 september 2019 om 23:16za 14-09-2019 om 23:16

Donyell Malen was zaterdag dé man bij PSV tijdens de ruime 5-0 overwinning op Vitesse. De kersverse Oranje-international maakte alle vijf de treffers voor de Eindhovenaren.

"Ik denk niet dat het mooier wordt dan dit", glundert Malen na afloop voor de camera van FOX Sports. "Winnen na de interlandperiode is belangrijk, maar dit is voor mij wel speciaal. De eerste was denk ik wel de mooiste, daar hebben we ook op getraind. Als die bal er dan zo ingaat is dat alleen maar mooi."

PSV kreeg in de slotfase twee strafschoppen en beide keren ging Malen achter de bal staan. "Die eerste zat er goed in, dus dacht ik: die tweede neem ik ook", stelt de aanvaller, die ook al scoorde tijdens zijn interlanddebuut tegen Duitsland.

Malen erkent dat hij met een trots gevoel terugkeerde bij PSV. "Ik denk dat je toch wel een klein beetje meer zelfvertrouwen hebt.  Ik kom hier niet anders binnen, maar heb wel een mooie ervaring achter de rug."

Waar Malen de absolute uitblinker was, kende PSV-huurling Armando Obispo een ongelukkige avond. De twee kennen elkaar goed. "Ik heb eigenlijk niet met hem gesproken tijdens de wedstrijd. Ik zal hem zeker nog een berichtje sturen", besluit Malen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws