Nachtmerrie in Eindhoven voor PSV-huurling Obispo: 'Niet met nette woorden'

Nachtmerrie in Eindhoven voor PSV-huurling Obispo: 'Niet met nette woorden'

Gepubliceerd: zondag 15 september 2019 om 09:30zo 15-09-2019 om 09:30

Vitesse-huurling Armando Obispo speelde zaterdagavond voor het eerst in zijn leven tegen 'zijn' PSV, maar het weerzien met zijn werkgever had niet pijnlijker kunnen verlopen. Obispo's opponent Donyell Malen scoorde liefst vijf keer en Vitesse verloor de koppositie in de Eredivisie na de forse nederlaag in het Philips Stadion.

De eerste treffer van Malen kwam voort uit opzichtig balverlies van de centrale verdediger uit Boxtel. "Ik wilde hem strak tussendoor spelen. Maar het was gewoon een slechte bal. Mag niet gebeuren", verklaarde hij tijdens het terugkijken van de beelden in gesprek met FOX Sports. "Het was lastig om het weer op te pakken, dat moet ik toegeven."

Obispo verscheen ook voor de camera's van Omroep Gelderland en had een gevoel 'dat niet met nette woorden te omschrijven is'. "Of ik het liefst meteen naar de bus was gegaan? Dat was wel het makkelijkste geweest", treurde hij. "Dit was een wedstrijd waarin ik graag had willen laten zien wat ik kan. En dat dit niet gebeurd is, dat is balen. Of het er niet uitkwam? Dat is nog zacht uitgedrukt..."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Obispo op termijn een aanwinst voor PSV 1?

Ja
52%
Nee
48%
(2294 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws