Ultee haalt uit naar Fortuna-aanvaller: 'Vol afschuw, ongelooflijk, schandalig'

Ultee haalt uit naar Fortuna-aanvaller: 'Vol afschuw, ongelooflijk, schandalig'

Gepubliceerd: zondag 15 september 2019 om 20:03zo 15-09-2019 om 20:03

Laatste update: maandag 16 september 2019 om 00:45ma 16-09-2019 om 00:45

Fortuna Sittard-trainer Sjors Ultee heeft uitgehaald naar Amadou Ciss. Nadat de aanvaller in blessuretijd voor de 2-3 zorgde tegen FC Twente maakte hij geen haast om alsnog de gelijkmaker te forceren, maar nam hij uitgebreid de tijd om zijn goal te vieren. Dat deed hij met een achterwaartse salto.

Ultee heeft geen begrip voor de actie van Ciss. "Hoe ik daarnaar heb gekeken? Vol afschuw en ongeloof. Je kunt er veel woorden aan vuil maken, maar ik vind het vooral ongelooflijk", zegt Ultee tegen FOX Sports.

"Ik weet niet in hoeverre het een bewuste keuze was op het veld, maar het feit dat hij de keuze überhaupt maakt, vind ik echt schandalig. We hebben net in de kleedkamer al duidelijk gemaakt hoe we daarover denken", zegt Ultee.

Twente was in Sittard met 2-3 te sterk voor Fortuna. De thuisploeg wist er in de slotfase weer een wedstrijd van te maken. Over het begin van het duel is Ultee niet tevreden. "We hebben veel teveel fouten gemaakt. Uiteindelijk wordt het maar 2-3, maar we hebben teveel fouten gemaakt. Er zaten best leuke aanvallen bij, maar verdedigend was het gewoon echt slecht. Letterlijk en figuurlijk loop je dan achter de feiten aan. Dat zag er heel slecht uit."

"In de eerste helft hebben we best wat leuke aanvallen gehad, maar als je zo makkelijk de goals weggeeft kun je aanvallen wat je wil. Dan heeft het toch geen zin", zegt de Fortuna-trainer.

Poll

Eens met Ultee?

(1637 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws