Jörgensen verrast door Het Legioen: 'Mijn vrouw heeft het vast wel gefilmd'

Jörgensen verrast door Het Legioen: 'Mijn vrouw heeft het vast wel gefilmd'

Gepubliceerd: maandag 16 september 2019 om 07:31ma 16-09-2019 om 07:31

Nicolai Jörgensen heeft zondagmiddag na een lange periode van blessureleed eindelijk zijn rentree in het Feyenoord-shirt gemaakt. De Eredivisie-topscorer van 2016/2017 hoopt nu voor langere tijd fit te blijven en heeft kritisch naar zijn levensstijl gekeken.

De 28-jarige Deen is streng voor zichzelf, vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. "Het is niet zo dat ik hiervoor gekke dingen deed, hoor. Maar samen met de medische staf heb ik me verdiept in de details", aldus Jörgensen na afloop van het thuisduel met ADO Den Haag. "Ik heb veel research gedaan en bepaalde dingen aangepast. Mijn vetpercentage is nooit hoog geweest, maar is nu nog lager. Ik heb nu meer ritme met eten, met slapen, met behandelen."

De spits werd zondagmiddag voor en tijdens zijn invalbeurt verrast door de liefdevolle ontvangst van Het Legioen en is trots dat hij het Feyenoord-shirt mag dragen. "Zo'n middag is daarvan het bewijs", klinkt het. Ook de partner van de Deen was onder de indruk. "Theresa was ook emotioneel. Ze heeft mijn rentree vast wel gefilmd met haar telefoon. Dat gaan we nog eens op het gemak bekijken."

Poll

Gaat Jörgensen zijn vorm van 2016/2017 weer terugvinden dit seizoen?

(1549 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws