Kramer: 'Ik had het gevoel dat niet iedereen hetzelfde werd behandeld in het team'

Kramer: 'Ik had het gevoel dat niet iedereen hetzelfde werd behandeld in het team'

Gepubliceerd: maandag 16 september 2019 om 20:32ma 16-09-2019 om 20:32

Michiel Kramer vond het in zijn Feyenoord-periode lastig dat niet iedere speler gelijkwaardig werd behandeld, zegt de spits zelf. In Rotterdam-Zuid botste Kramer een aantal keren met hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst.

Kramer was maandagavond te gast bij Peptalk op Ziggo Sport, waar er een oud fragment van Van Bronckhorst werd getoond. Daarin vertelde de ex-trainer van Feyenoord dat Kramer in zijn ogen niet beschikt over de echte topsportmentaliteit.

"Er is altijd een reden geweest waarom ik dingen gedaan heb. Dat zegt hij niet, maar die zijn er wel geweest", reageert Kramer. "Als ik het gevoel heb dat niet iedereen hetzelfde wordt behandeld in het team... Dat is geen reden om minder hard te werken, maar het is niet fair tegenover de jongens die wél hard werken om de jongens die minder hard werken te belonen."

"Het gaat erom dat ik hetzelfde behandeld moet worden als een jongen van achttien en iemand van 32. Dat is niet altijd het geval geweest. Daarom zeg ik dat de voetbalwereld niet eerlijk is, omdat dat niet altijd gebeurt."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws