'Afellay, Unnerstall en Thomas krijgen dispensatie voor PSV in beloftentoernooi'

'Afellay, Unnerstall en Thomas krijgen dispensatie voor PSV in beloftentoernooi'

Gepubliceerd: woensdag 18 september 2019 om 19:49wo 18-09-2019 om 19:49

Laatste update: woensdag 18 september 2019 om 19:51wo 18-09-2019 om 19:51

Ibrahim Afellay, Ryan Thomas en Lars Unnerstall nemen namens PSV deel aan de International Premier League Cup, een toernooi voor beloftenteams in Engeland. Dat meldt Voetbal International. De Eindhovenaren mogen drie dispensatiespelers meenemen en dat zijn dus die drie spelers geworden.

Thomas en Afellay kwamen door blessureleed al heel lang niet meer in actie. Afellay zat aan het begin van het seizoen wel nog bij de wedstrijdselectie van de Eindhovenaren voor het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax (2-0 verlies), maar verder maakte de eerste aanvoerder van PSV geen kans op speeltijd.

Nieuw-Zeelander Thomas speelde zelfs nog geen minuut voor PSV, omdat hij in de voorbereiding op vorig seizoen zwaar geblesseerd raakte aan zijn kruisband. Na een jaar revalidatie is Thomas bijna terug en hoopt hij in Engeland minuten te maken voor het beloftenteam.

Tenslotte reist ook Lars Unnerstall, de Duitse goalie van PSV, mee naar de overkant van Het Kanaal. De keeper speelde al een aantal wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie dankzij een speciale regeling en kan nu nog meer officieuze speelminuten namens de Eindhovenaren aan zijn palmares toevoegen.
 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws