'We hadden met PSV graag Champions League gespeeld, maar dit is ook topniveau'

'We hadden met PSV graag Champions League gespeeld, maar dit is ook topniveau'

Gepubliceerd: woensdag 18 september 2019 om 21:05wo 18-09-2019 om 21:05

PSV had in het verleden nog wel eens moeite om zich te motiveren voor wedstrijden in de Europa League, maar daar is volgens Jorrit Hendrix dit seizoen geen sprake van. De controleur van de Eindhovenaren start donderdagavond naar alle waarschijnlijkheid in de basis.

Hendrix concludeert dat hij en zijn ploeg klaar zijn om te schitteren in de Europa League, nu dat toernooi meer aanzien heeft gekregen. "Zeker is er iets veranderd", zegt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. "Vroeger speelden we soms tegen onbekende clubs. Veel teams in de Europa League zijn nu gewoon hartstikke sterk en er blijven in de eindfase altijd ploegen over die gewoon van Champions League-niveau zijn."

"In de poules zitten ze ook en we kunnen zeker niets onderschatten", maakt de controleur van de Eindhovenaren duidelijk. "We hadden heel graag in de Champions League gespeeld, maar dit is ook gewoon topniveau." Volgens het Eindhovens Dagblad maakt Hendrix een goede kans om donderdagavond aan de aftrap te staan namens PSV, als de ploeg het in de Europa League opneemt tegen Sporting Portugal.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws