Vermoedelijke basiself Feyenoord: Senesi op de bank, Stam voert één wissel door

Vermoedelijke basiself Feyenoord: Senesi op de bank, Stam voert één wissel door

19-09-2019 06:45
44

Marcos Senesi zit donderdagavond op de bank tijdens de Europa League-clash tussen Glasgow Rangers en Feyenoord in Schotland. Dat vermoedt het Algemeen Dagblad. In het centrum van de achterhoede kiest trainer Jaap Stam waarschijnlijk voor Eric Botteghin en Edgar Ié. 

Senesi werd begin september voor een slordige zeven miljoen euro ingelijfd. De Argentijnse stopper zat afgelopen zondag, thuis tegen ADO Den Haag, voor de eerste keer op de bank. Blijkbaar vindt Stam het nog te vroeg om al met Senesi te starten.

In zijn defensie kiest de oefenmeester daarom voor het koppeltje Botteghin-Ié, vermoedt het AD. Op het middenveld zijn Leroy, Renato Tapia en Orkun Kökcü de inmiddels vertrouwde namen.

Steven Berghuis is met Feyenoord afgereisd naar Glasgow, nadat hij zondag nog ontbrak tegen ADO. Hij keert vermoedelijk ook direct terug in de basis. Nicolai Jörgensen is nog niet fit genoeg om vanaf de eerste minuut te spelen en daarom lijkt Luciano Narsingh opnieuw in de spits te staan.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Vermeer, Karsdorp, Botteghin, Ie, Haps, Fer, Kokcu, Tapia, Berghuis, Narsingh en Larsson