Álvarez: 'Ik snap niet zo goed waarom Ronald de Boer dit zegt'

Álvarez: 'Ik snap niet zo goed waarom Ronald de Boer dit zegt'

Gepubliceerd: donderdag 19 september 2019 om 10:39do 19-09-2019 om 10:39

Laatste update: donderdag 19 september 2019 om 10:52do 19-09-2019 om 10:52

Edson Álvarez snapt niet waarom Ronald de Boer het nodig vindt om publiekelijk kritiek te leveren op zijn spel. De Mexicaanse Ajacied laat dat in gesprek met ESPN blijken. 

De Boer - analist én actief in de jeugdopleiding van Ajax - zei onlangs dat Álvarez in zijn eigen ogen creativiteit en kwaliteit mist om op het middenveld van de landskampioen te spelen. Op social media reageerde de Mexicaan daar al kort op en na een vraag van een reporter van ESPN ging hij na afloop van Ajax-Lille (3-0) dieper in op de uitlatingen van de voormalig Oranje-international. 

"Ik ken De Boer niet, ik heb hem nog niet ontmoet, maar hij zal het om een of andere reden nodig vinden om zoiets te zeggen. Ik focus me liever op wat de technische staf vindt en tegen mij zegt. Ik snap niet zo goed waarom De Boer dit moeten zeggen, want we zijn een familie bij Ajax en we zouden voor elkaar op moeten komen."

Veronica-analist Johan Derksen was dinsdagavond ook kritisch op het spel van Álvarez. Dat leverde een dag later een felle reactie op van Aad de Mos. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Álvarez een blijvertje op het middenveld van Ajax?

(7144 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws