Mulder wijst op 'nieuwe Ajax' in Champions League: Ik heb 50 euro ingezet

Mulder wijst op 'nieuwe Ajax' in Champions League: "Ik heb 50 euro ingezet"

19-09-2019 13:29
37

RB Leipzig kan weleens de grote verrassing van het nieuwe Champions League-seizoen worden. Dat voorspelt Youri Mulder. Hij heeft hoge verwachtingen van de Duitse club.

Op de vraag wie 'het Ajax van dit seizoen wordt', antwoordt Mulder bij Sporza: "Leipzig zou dat kunnen worden. Dat is mijn dark horse. Ze hebben een hele goeie coach, Julian Nagelsmann. Ik heb 50 euro ingezet op het winnen van de Champions League met Leipzig. Je krijgt 50 keer de inzet. Dat ik dat geld niet zal terugzien? We spreken elkaar in juni."

Wedden

Meer odds

Mulder ziet FC Barcelona niet als de grote favoriet voor de Champions League-eindzege. "Dan hadden ze Neymar moeten halen. Met die hele toestand van Neymar is er ook iets gebeurd in het team van Barcelona. Ik denk dat ze de Champions League kunnen winnen, maar het was voor Messi mooi geweest als er nog een andere aas zou geweest zijn, iemand die ook de aandacht naar zich toetrekt. Dembélé is dat net niet."

En Manchester City? "Ik denk dat ze bij City moeten opletten dat het geen obsessie wordt, dat ze nu die Champions League moeten winnen", aldus Mulder. "Guardiola is er niet in geslaagd bij Bayern en nu dreigt het ook bij City niet te lukken. Ik ben benieuwd hoe ze uit deze minicrisis komen na de nederlaag tegen Norwich."