Ajax-aanwinst sprak met Gutiérrez en Lozano: 'Ze hebben gelijk gekregen'

Ajax-aanwinst sprak met Gutiérrez en Lozano: 'Ze hebben gelijk gekregen'

21-09-2019 12:12 Laatste update: 12:16
76

Edson Álvarez kan niet wachten om met Ajax het veld op te gaan in de topper tegen PSV. De Mexicaan maakte afgelopen zomer de overstap naar Amsterdam en heeft nog geen moment spijt gehad van die keuze.

Álvarez sprak voor zijn overstap met een aantal andere Mexicanen in Nederland, waaronder Hirving Lozano, Érick Gutiérrez en Andrés Guardado. "Ze adviseerden me zeker voor mijn kans in Nederland te gaan", zegt Álvarez in het Algemeen Dagblad. "Ze waren positief over de competitie, over het leven hier, over Amsterdam. En ze hebben gelijk gekregen. Ik ben hier pas anderhalve maand, maar het voelt al echt als mijn nieuwe thuis."

Wedden

Meer odds

Zondagmiddag speelt Álvarez met Ajax de competitietopper tegen PSV. "Morgen is een belangrijke wedstrijd. Prachtig toch? Ik kan niet wachten en verheug me er echt op. Een vijandige atmosfeer? Heerlijk, dat geeft me juist een kick. Hopelijk tref ik Guti nog op het veld. Twee Mexicanen met elkaar duellerend op het middenveld in de Nederlandse topper. Dat zou een mooie primeur zijn voor het Mexicaanse voetbal."